logo
logo

Kontakta oss

Awesome Image Awesome Image

Trycksaker,
printproduktion mm..

När det gäller trycksaker är vi din pålitliga partner. Med vår inhouse tryckproduktion kan vi erbjuda snabba och effektiva lösningar för alla dina tryckbehov. Vi levererar trycksaker av högsta kvalitet med en pålitlig och smidig process.

Utöver traditionella trycksaker erbjuder vi även tryck i storformat. Från dekaler och banderoller till rollups och skyltar, kan du lita på oss för att leverera imponerande trycksaker i stora dimensioner.

  • + Lokal leverantör av trycksaker
  • + Snabba "bollar"
  • + Visitkort, foldrar, broschyrer etc
  • + Storformat, dekaler, stickers etc
  • + Trycksaker för restauranger
  • + Många samarbetspartners
Awesome Image
Awesome Image
Närhet till dig som kund

Diggimedia är ditt pålitliga lokalproducerande tryckeri. Närhet till kunden är vårt hemliga vapen för att leverera dina trycksaker i tid.

Bred sortiment

Vi är din en-stop-shop för trycksaker. Vårt breda utbud av trycksaker inkluderar allt från visitkort och foldrar till storformat och dekaler. Oavsett vad du behöver kan du lita på oss för högkvalitativ produktion och professionell leverans.

Utskick

Behöver du hjälp med kuvertering och utskick? Diggimedia är din pålitliga partner. Vi erbjuder en lösning för att kuvertera, adressera och skicka ut brev och trycksaker. Med vår utrustning och noggrannhet säkerställer vi att dina utskick skickas i tid.

Kombinera offline och online

På Diggimedia kan vi konsten att kombinera digitala och tryckta medier. Vår erfarenhet inom båda områdena gör oss till din perfekta partner för att skapa en integrerad marknadsföringssträng som kommunicerar starkt i både den digitala och fysiska världen.

Några av våra tidigare trycksaksprojekt

Vår trycksaks-showroom